22 Kasım 2009 Pazar

Peynirli pogaja


Gerek zatlar:
250ml yili suyt
turk cay bardagnin yarsyndan cala az osumlik yag
turk cay bardagnin yarsyndan cala az yili suw
1 cay cemce margarin
3 cay cemce drozh
turklen cay cemcesi duz we seker
un, 1 yumurtga sarysy

Ici ucin:
petrushka(yarty puchok)
ak peynir (turklen beyaz peyniri)

Petrushkany maydajyk dograp, peynirem elinizde owradyp, ikisini garyn. Yily suwly stakanda drozhy eredip hamyr etjek gabynyza guyun. Galan zatlaram gosup yumsak ele elmesmeyan hamyr edin. Hamyry basyrman boleklere bolun(ortaca 28 sany pogaca bolyar). Elinizin ayasy bilen hamyry acyn we ortasyna peynir goyup iki gyrasyny birlesdirin(yarym ay seklinde bolar yaly). Podnosa alyumin folga yazyn we yaglan. Son pogacalary duzun we duhowkany yakman duhowkan icinde 15 minut goyun. Sonra yuzlerine yumurtgan sarysyny calyp 350F bisirin yuzi gyzaryanca.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder