18 Ocak 2010 Pazartesi

Zharkoe

Gerek zatlar:
200g et
1 sogan
3 pomidor dashlari ayirlan
1 kashir
2-3 sany kartoshka
2 nahar cemce mayonez
smetana, kashar peynir
duz,burc

borcamyn duybuni yaglap kartoshkany solomka (palochka) edip dograp yayradyn. Kartoshkan ustunden kasiri terkadan gecirip yayradyn. Son sogany yarym ay seklnde dograp onam kasirin ustunden yayradyn. Son eti boleklere bolup. Eti goyanynyzdan son azajyk duzlan we burc sepin. In sonundada pomidorlary yarym ay seklinde dograp goyusdyryp cykyn we duzlan. Bir gapda terkadan gecirlen peyniri,mayonezi garyn. Sonam smetana gosun goyurak garysym bolanson pomidoryn ustunden yazyp cykyn we ustuni alyumin folga bilen yapyp 400F 1 sagat bisirin. Ishdaniz acyk bolsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder