16 Aralık 2009 Çarşamba

Keta

Gerek zatlar:
200g mesge
3 stakan un
1 yumurtga
200g smetana(turshan gatyk bolsa gowsy)
1 cay cemce soda
Ici ucin:
1 stakan sheker
200g eredilen mesge
1-2 stakan un
Hamyry ucin mesgani dograshdyryp un bilen elinizde garyshdyryn. Son yumurtgany, smetanany we sodany goshup hamyr edin. Ici ucin eredilen mesge bilen shekeri garyn sonam az azdan un goshun(unyn baryny goshman,ici yagly yumsak bolmaly). Hamyry 4-e bolun we oklaw bilen yayin galynlygy 2mm bolyanca icine tayinlan icini yayradyp goyun we rulet edip dolan we 2cm aralykda kesishdirip podnosa gechirin. Galan hamyrlaram sheydin we 350F yuzi gyzaryancha bishirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder