14 Aralık 2009 Pazartesi

Ysmanakly turk boregi

Gerek zatlar:
Sousy ucin:
50ml zeytun yag
2/3 stakan suyt
1/2 stakan suw
2 yumurtga
1 turk cay cemcesi duz

400g ysmanak
1/4 stakan owradylan ak peynir
1 sogan(mayda dogralan)
garaburc

Sogany azajyk yagda gowurup yuwlan ysmanagy gosun(ysmanak mayda yaprak bolsa dogramaly dal, iri yaprak bolsa 2-3 bolege bolaymeli) we suwuny cekyanca gowurun doly suwuny cekmaka garaburcam goshun. Son sowadyp sowanson peynnir goshup garyshdyryn. Podnosa alyumin folga yazyp yaglan we farsly borekdaki yaly yufkalary iki ikiden goyup arasynada sous calyn. Ortasyna yetenizde ysmanagy goyup yenede iki ikiden yufkalary goyup arasynada sous calyn. In ustuki yufka galan sousy guyup 350F yuzi gyzaryanca bisirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder